icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 May 2015 21:19
1

Peppad av en gammal klasskomis!!

Träffade en kompis i helgen som peppade mig så in i bomben åt rätt håll.. Hon har köp en 90 dagars PT genom instagram och jag intervjuade henne mycket om det.. hon bara mäter sig och fokuserar inte på vågen.. men hon är jätteduktig på gym och promenader och det är framför allt hennes värkande rygg och axlar som är hennes största bekymmer.. hennes PT har sagt att det som han minst kräver är promenader på 30 minuter.. Jag fick en kick och har nu startat om och satt ett mål på 20 kg inom ett år och har satt ett stegmål på minst 12000 steg/dag.. Hittills denna vecka har jag lyckats.. Har ett aktivitetsband som sporrar mig och sen använder jag runkeeper som morot.. sakta men säkert ska det nu gå.. unnar mig det jag vill ha men inom ramen av kcal/dag.. nu jäklar!! Heja heja oss alla..

Gillar

Kommentarer

  • 5 May 2015 22:53

    Rätt att mäta sig! Vågen är ganska usel egentligen... Man ska kunna känna sig nöjd, och älska sig själv oavsett...vikt eller centrimetrar... MEN god hälsa mår ju vårt sinne och kropp bra av...då tycker jag att mäta är en bättre fingervisare än vågen... :) Lyka till i din resa Carotta :) njut av den!

Logga in för att skriva en kommentar.