icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 april 2016 21:02
2

Nu jäklar ska det bara gå..

Efter att ha festat om riktigt i helgen nu medvetet fuskande så har jag sumpat en hel dag med bakissyndrom... men nu är jag fit for fight igen och har en jourvecka framför mig.. nu ska jag bara absolut neråt fast jag måste inse att det ska få ta tid.. inte bara månader utan låta det ta år om det behövs.. sakta men säkert.. har läst massor av artiklar i helgen på männsikor som lyckats och det ger mig ytterligare en spark i baken..Kryper ner i sängen strax för klockan ringer halv sex och sen är der full fart...sommarkläderna ska sitta lösare i sommar..lite iaf :)

Gillar

Kommentarer

  • 17 april 2016 21:16
    Emmi11

    Massor av pepp till dig, du fixar det här!yes

  • 17 april 2016 22:13
    gasten
    Pepp till dig och lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.