icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 april 2016 20:44

Nöjd med början på denna vecka..

Allt handlar om planering.Oavsett om du är viktväktare,lchfare eller annat. Har iaf denna vecka kommit igång med planering och ätit bra och hållit mig bra inom mina rekommendationer som matdagboken lagt för mig.. kommit igång med promenader igen också så nu hoppas jag att jag ser ett resultat på torsdag inför vägningen också bara.. Idag åt vi lite mer kolhydrater än vad som är rekommenderat kanske men det tar jag.. gjorde en rotmos med blomkål och philadelhiaost i och till det köttkorv.. gott gott.. i ugnen har jag torsk med dillsås och retsen av rotmoset som en gratäng till middag i morgon..Lchf pepparbiffar igår med mos gjord av bara blomkål och philadelphiaost i går..ja nu är vi på G :)

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.