icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 August 2013 07:19
2

Neråt igen <3

Jag nu påbörjar jag min 8:e vecka med lchf och är så jäkla nöjd..pigg och mindre svullen i kroppen och 5,5 kg borta sedan denna veckas viktnedgång på 0,6 kg sedan den 24/6.. Vi var i Turkiet i maj och efter dem semesterbilderna tog jag tag i min viktnedgång på riktigt. Brukar ju va svårt att komma igång på sommaren men det har gått bra..man äter ju mycket gott som Lchf :are.... det var länge länge sedan jag står på den här vikten och nu siktar jag ner mot mitt andra delmål på 10% viktnedgång.. dit är det 3,6 kg...

Kommentarer

  • 15 Aug 2013 08:13
    Underbart! Heja LCHF och heja dig!
  • 15 Aug 2013 08:31
    Hej carotta! Försökte lägga till dig som favorit men det går inte för jag har enbart "gratisvarianten" av Matdagboken än så länge. Den har inte alla funktioner. Jättekul om vi kan peppa varandra ialla fall. Jag har kört LCHF för många år sedan och gick ner en hel del. Jag tyckte det var jättebra och fungerade. Har tänkt en hel del på om jag skall göra det igen, men inte riktigt bestämt mig. Vill ner i vikt, med vilken metod som helst. Vi får se hur det utvecklar sig. Just nu är det mindre mat och träning som gäller. Häftigt att kunna sätta nytt delmål - det betyder ju att det förra är uppnått - GRATTIS!

Logga in för att skriva en kommentar.