icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 oktober 2016 17:02
1

Mitten på oktober

Nu är det nog..igen.. Har nog aldrig vägt så mycket som nu.. har lagt upp en plan och kör nu med räkning av kalorier.. lchf är gott men det passar inte mig.. har testat många ggr men saknar för mycket av variation..Kommer att försöka äta så lite kolhydrater som möjligt men inte vara slaviskt. Har satt ett mål tills nästa sommar så nu får vi se om det fungerar. Det är hjärnan som måste hänga med i svängarna. Man kan ju själv ändra så att man gör ett kaloriunderskott så jag har dragit bort 400 Kalorier till att börja med och får se sen hur det fungerar.. behöver jag kommer jag att äta dom också per dag. Idag har det gått bra och mina dagliga seg är snart uppnått också.. Snön är i luften och dag har jag även köpt mig en rejäl promenadsko eftersom jag ar fått så ont i fötterna och gympaskorna är utslitna.. Ha en bra kväll allihopa..smiley

Gillar

Kommentarer

  • 17 okt 2016 17:13
    Bella50

    Bra att göra upp en plan...köra på den..och utvärdera med jämna mellanrum.

    Finslipa, ändra tills du hittar din egna modell. Då lyckas du, tror jag. Pepp i massor 👍

Logga in för att skriva en kommentar.