icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 november 2013 22:40
4

Måste....

Måste verkligen sköta mig ..Har helt kommit ur kurs och hade hoppats på att ha kommit ner till minst 80 kg nu till jul men jag har hoppatfram och tillbaka och är snart tillbaka på min startvikt. Min man som inte var så peppade först han har gått ner nästan 10 kg..grattis tilll honom men nu måste jag skärpa till mig. Ska tillåta mig en dag i veckan att unna mig nåt gott men sedan är det slut på det dem övriga dagarna. Tror att jag äter ihjäl mig annars.. Nya tag och nya mål och flera promenader !!

Kommentarer

 • 24 november 2013 06:42
  Pepp pepp, vet hur det känns! Hur långt har du kvar?
 • 24 november 2013 08:32
  Samma här, förstår inte varför det ska vara så svårt för oss tjejer Men nu får vi ta nya tag, från måndag börjar jag på 5:2 och ska köra det fram till jul så får vi se vad det kan ge Kram på dig och lycka till vi ska nog klara det
 • 24 november 2013 10:06
  Jag har ca 20 kg som ska ner och hade hoppats att hälften skulle va borta nu..men nu fokuserar vi framåt. Jag äter lchf men fuskar för mycket. Känner trots allt att kläderna sitter lösare iaf men inte så mycket viktminskning,, ja det är klart att vi ska fixa det här...Idag blev det lite keso,ägg och salamiskivor till frukost och te med grädde..Tjingeling i ett härligt vitt jämtland..
 • 24 november 2013 15:14
  Av en slump (hann inte få i mig frukost innan morgonens gympapass igår) så körde jag 16:8, och då tänkte jag att jag lika gärna kan prova idag också, så tog en kaffe på morgonen och gräddade pannkakor till barnen som skulle iväg på mulle. Sen har jag väl varit lite sugen på mat, men inte egentligen hungrig förrän vid 12-13, och fick i mig första målet vid 13:30 utan att ha kreverat. Funkar det fortsättningsvis är det ju ett rätt enkelt sätt att gå ner i vikt på. Ska prova ett par dagar till. Kanske.

Logga in för att skriva en kommentar.