icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 september 2013 07:58

Lördag och lite jobb

Chefen har åkt på semester och jag som "lillasyster" ställer upp lite mer denna vecka men från em idag så är jag helgledig iaf. Jag har haft jobbiga veckor där jag unnat mig alldeles för mycket och måste försöka tänka så himla mycket på mat hela tiden...man blir lite nojig. Min man som äter samma kost som mig och är diabetiker är så himla duktig och väger sig en gång i veckan..äter när han är hungrig och fixerar sig inte i detta vägande och ältande hela tiden ..och han går stadigt ner i vikt..sakta men säkert.. han har minskat snart 7,5 kg sen i våras utan att kämpa för det.. Värderna har blivit bättre för honom och har tom tagit bort 2 mediciner som han haft mot blodfetter och kolesterol.. Men jag har hakat fast mig i allt.. Man blir lite nojig av alla löpsedlar med..det är lchf,viktväktarna,5:2 dieten mm.. Och nu läste jag på nån blogg om 4:3!!. Nej nu ska jag fortsätta min Lchf resa och väga mig en gång i veckan och det ska få ta tid.. känner ju att kroppen dragit ihop sig iaf så trots allt så sitter kläderna lösare fast jag inte gått ner så mycket i vikt. Siktar på att väga 80 kg till jul så det får väl bli mitt mål.. Ha en helt underbar lördag allihopa ,här blir det utrivning av gammalt kök och tapetsering mm i helgen..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.