icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 november 2013 08:50

Ledig fredag....

Idag har jag ledig fredag och ledig helg på det. Kanon att kunna lyxa med att äta frukost hur länge jag vill... se på teve.. ut med hunden... Har satt igång en tvättmaskin och känner mig så på hugget med livet just nu. Min man som även han går på lchf mår kanon av den kosten och han är typ1 diabetiker...han har gått ner ca 9 kg och jag -3,3 men jag fuskar mera,det vet jag.. Men sakta och säkert känner jag att kläderna sitter lösare fastän vikten inte gått ner så mycket. Ska klara detta nu.. Idag ska jag hämta vårt lilla barnbarn på dagis oxå och få umgås med honom på em.. han är vår lilla solstråle..och en syster/bror? kommer att komma i apil nästa år till honom... ha en bra helg..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.