icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 februari 2012 08:48

Ledig dag idag och har planerat hela nästa veckas metsedel....

Jag har idag tagit mig i kragen och köpt ett års medlemskap och suttit och tittat runt överallt för att hitta allt.. Hittade att man kunde få veckomatsedlar klara och det passade mig perfekt... Lchf vecka till punkt och pricka... har kört själv med min man sedan före jul men tappar ibland motivationen så jag måste ha nån stans där man kan hålla koll på sig...Min man är typ 1 diabetiker och mår kanon av kosten och har nu efter 2 månader äntligen börja gå enr men det har varit jättetrögt men framför allt har hans värden blivit mycket mycket bättre + att han har minskat på insulinet rejält.. så på sikt blir nog detta jättebra....Lycka till allihopa och nu satsar vi sakta men säkert framåt och nedåt.... Ut i kylan på promenad med hunden nu i minus 8 grdaers kyla och solen vill tränga fram lite bakom molnen....

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.