icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 januari 2016 04:43
1

Kör på med LCHF,,,

Har kommit in i tänket igen med lchf och vet att jag mår kanon av det.. första veckan gck jag ner men nu står den still.. tror jag äter för lite fett men vet att det kan ta ett tag.. könner att jag drar ihop mig cm på kroppen iaf.. försöker skriva in i matdagboken bara för att se hur jag ligger tll men det är inte alla dagar jag orkar det.. Nu ska jag inte göra som alla andra ggr att ge upp utan fortsätta för att se om det släpper i vikten också.. min man som är typ 1 diabetiker har så himla fina värden med den här kosten så det är värt alltihopa :).. tjingeling.. Pencillin i 5 dar mpt uvi..annars är allt ok !

Gillar

Kommentarer

  • 21 jan 2016 07:17
    Bella50

    Lycka till 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.