icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
29 juli 2013 07:30
1

Jag är inte förvånad...

på dagens vikt.Jag har frossat i helgen och blir så arg på mig själv varför.Allt hade ju kommit i fas med bra viktnedgång och lösare kläder. Men det är bara att gilla läget och hoppas att kroppen sugit i sig alla kolhydrater fort i vätska och att jag tappar det fort. Har inte måndagar som vägdag men jag var tvungen att få en bekräftelse och nu åker vågen in i garderoben i 14 dar eller längre.. ska försöka att inte fixera vid vikt en.den bör ju gå ner om jag sköter mig. Annars har det varit en fantastisk vecka med sol och värme. Är lika brun som när jag kom hem från Turkiet i maj. Idag regnar det men det är faktiskt ok måste försöka dona lite inomhus också. Ha det bra allihopa...

Kommentarer

  • 29 jul 2013 08:30
    elilas
    åh, för mig är det precis tvärtom,, det är i det där läget jag behöver bo på vågen, annars "känner" jag hur bra jobb jag gör...men...det gör jag inte... det är som att jag får skov av självbedrägeri, och det räcker liksom inte med at jag ertappar mig själv, utan det fortsätter ett tag tilll

Logga in för att skriva en kommentar.