icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 augusti 2016 10:17
3

Ja vad ska man säga...

Jag hade som mål att gå ner under sommaren och innan jul komma i mål men min motivation tryter ibland.. bara att skak av sig och nu när jag tittar tillbaka i maj så har jag trots allt bara ökat 1 kg under sommaren trots mycket frossande.. Hösten närmar sig och jag har jourhelg så jag befinner mig hemomkring ..Ska försöka ta tag i lite storstädning som jag har struntat i i sommar och byta lite gardiner.. fönsterlampo upp så ska även jag vara redo för hösten.. rensa ur skafferiet och fylla upp med nyttigare lchf mat så ska vi nog se att jag kommer igång med.. ha det bra allihopa..

Gillar

Kommentarer

 • 13 aug 2016 17:36
  Bella50

  Inte så farligt. Det släpper med goda vanor. Pepp 👍

 • 13 aug 2016 10:35
  viljans

  Lite o ingenting egentligen, bra jobbat!! Pepp till fortsättningen!!👍👏☺

 • 13 aug 2016 11:10

  Säger det samma är vad min våg hoppar upp och ner på en vecka, vägde in 0,8 kg upp i dag var ett kg fån min lägsts i går.Ireterande hade lovat mig ett bio om delmålet var upp nått fatades 0,8 i måndag hade jag bar 0,2 kvar; allt plus är retsamt, men vet man varför har jobbat 2 dagar mer en jag orkar.

Logga in för att skriva en kommentar.