icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 april 2012 06:11

Haft min jourvecka...

Nu är jourveckan över som jag haft förra veckan,jobbar ju som taxichaufför och då har man jourvecka var femte vecka men jag ska inte klaga för det har varot jättelugnt på nätterna och även i helgen. Jag är ju en smygvägare med riktig vägdag på fredagar och i morse stod vågen samma som i frdags... jätteglad... ett steg i rätt riktning.. Konstigt tycker ni att ajg är glad över det men det är så att vågen har alltid pekat uppåt efetr en helg så har jag fått jobba mig ner sedan de närmaste dagarna men nu har jag ju inget att extra att jobba bort så då kanske det blir ett nytt kanske större minus nu på fredag. Ska försöka jobba bort dessa mellanvägningar men jag blir så stressad över att inte få göra det...Nu är 2 ägg intaget med lite te med grädde i så nu blåser jag till stan med veckans första körning... ha det gott allihopa..Kramiz

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.