icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
22 oktober 2016 08:23

Första fyra dagarna...

Nystartade i måndags med en vikt som är det tyngsta jag vägt nånsin.. bestämde mig efter velande på lchf..viktväktande..mm att nu går jag all in med matdagboken som jag har ett årsabonnemang på. Har tänkt fredagar som vägdag så igår blev första vägningen -0,7..bra på 4 dagar. Har kommit in i tänket igen.. har satt 400 kalorier bort från mitt dagliga så vi får se hur det fungerar.. Mer motiverad att komma upp i mitt stegmål som är minst 10000 /dag.. kanske inte så mycket men med tanke på att jag kör taxi så sitter jag mest på dagarna så jag måste jobba för att komma upp i det. Har ledighelg denna helg så klockan sattes på 7 och har nu hunnit med en runda med hunden på 3,7 km och 5300 steg redan.. har assor att göra så idag kommer jag lätt upp i mitt mål. +1,5 grad ute och snön hänger i luften.. längtar faktiskt efter det vita sol lyser upp det hela. Ha en bra helg allihopa.. Te och slötittar på biggest loser innan jag kör igång med mina sysslor :)

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.