icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 november 2013 10:00

Förkylning och utan röst..

Har dragits med en förkylning denna vecka som resulterade i en dålig röst på slutet..men efter mycket sömn så känner jag mig betydligt piggare idag. Har haft en bra vecka matmässigt faktiskt och känner att kroppen sakta börjar att dra ihop sig igen när jag nu satsar på Lchf på riktigt igen eller nästan på riktigt iaf..inte strikt men medel. Är så inspirerad av My på lchfingenjorens blogg så jag faller tillbaka på lchf åter igen efter mina snedsteg. Min man som är typ 1 diabetiker mår oxå kanon av denna kost och har gått ner ca 9 kg utan att jobba för det och värderna blir bara bättre för honom och insulinmängderna mindre och mindre.. Har en jobbarhelg framför mig nu men det gör inget.. ska pyssla med lite uppsättning av utegran.. måla lite inne i reoveringen och lite annat smått och gått,, Ha en bra helg.. nu satsar jag på att komma ner till 85 kg innan jul.. sätter inte höga mål utan små etapper..vill inte gå ner för fort för då vet jag att det inte håller... tjingeling!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.