icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 mars 2015 07:28

Förbannad på mig själv,,vart är min inspiration ..

Hade som mål att gå ner minst 10 kg tills vi åker till grekland  i maj från nyåret men har sånt dålig disiplin.. ok.jag har gått ner 3 kg men nu är det bara 2 månader kvar.. har ätit lchf nu men tydligen så passar det inte mig.. jag måste kunna lära mig att äta i rätt mängd bara av allt.. kommer nu att gå över till räkning några veckr men tänka mindre kolhydrater iaf.. jag tror att jag äter för mycket med bara lchf tänk.. Jag har även tagit bort 500 kalorier som jag ska äta mindre.. hoppas på att det ska ge lite resultat.. borde kunna ta bort 5 kg till iaf hoppas jag.. och annars tänker jag njuta iaf av semestern..sol och värme och bad :)

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.