icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
24 mars 2012 08:11
2

En riktig pissvecka..

Har haft en riktigt pissvecka matmässigt och känslomässigt.. Min svärfar dog i måndagsmorse och allt har varit kaos med allt som ska fixas + att man måste jobba däremellan också.. men nu har vi läget under kontroll med det praktiska iaf så det där med matplanerandet ska jag försöka få bukt med också denna vecka.. bara jag kan stå still nu då iaf så är jag nöjd.. hade ju hoppats att jag skulle komma ner några kilo innan sommaren men jag tror jag fokuserar så fruktansvärt på detta så allt låser sig.. det enda man tänker på är vad man ska äta.. släpper man frukostskeden så funderar man redan på vad lunchsen ska bjuda på...sjukligt,.. men men skam den som ger sig..Lite tråkigt väder hos oss idag men hoppas på en promenad iaf under dagen.. Ha en bra vecka allihopa....

Kommentarer

  • 24 mars 2012 17:25
    hej jag beklagar verkligen sorgen . Förstår att det är mycket nu. Du får ta det så lugnt som det går. hälsn yrla
  • 24 mars 2012 18:13
    Tack Yrla..bara att fokusera framåt....Han fick diagnosen skelettcancer i mitten på februari och en månad senare så dog han..det gick med en rasande fart..både på gott och ont.. han salpp ju lida så länge iaf...

Logga in för att skriva en kommentar.