icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
8 augusti 2012 09:13
3

Efter 2 dagar....

Började ju riktigt "igen" i måndags med lchf så jag registrerade då startvikt.Sen brukar jag ha vägdag på onsdagar så det gjorde jag idag då... -0,7 blev det..säkert mycket vätska första dagarna men skönt iaf. Äter lchf kost rakt ut nu och kanon när man kan se procenten efter dagens slut.. det ska ju helst vara 75/20/5 % ,alltså fett/protein/kolhydrater. Det har jag lyckats med dem första dagarna iaf. Fick en extra kompledig dag idag så jag vet inte avd jag ska hitta på.Finns ju många måsten men vet inte om jag orkar idag.. Dåligt väder så jag tror det blir lite film på fm iaf. Ha det gott allihopa. Nu åker vågen bort tills nästa vecka.. tjingeling

Kommentarer

 • 8 augusti 2012 10:36
  Toppen!! Startade också LCHF i måndags och hade idag gått ner 0,6kg - visst känns det skönt:) Heja oss! Ha en bra dag
 • 8 augusti 2012 11:33
  Visst är det kul! Jag har kört i ca 5 dagar första dagen blev ju experiment så den blev så där. Men dock -1,1 kg vätska, måttbandet har inte minskat nåt förutom magen. Men hoppas fettet kommer av snart oxå. fortsätter med spänning. Får man fram procent här när man skriver in sin mat? Jag anv just nu appen shapeUp o där blir det ingen procenträkning bara i gram. Kram Sandra
 • 8 augusti 2012 20:24
  FrkM
  Vad härligt med lite skjuts i starten! Frk M [LANK]http://padetrettio.blogg.se[/LANK]

Logga in för att skriva en kommentar.