icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
30 maj 2016 08:18
2

Det var väl själva den..

Kom igång med lchf:n igen s bra och totalflippade ´när vi var ute med husbilen i helgen.. det är som om man kliver in i den är det jävulen som tar tag i en och allt är tillåtet... nej skämt å sido ..det är ingen annnan än jag som kan styra det.. handlar hem fel saker.. nya tag och inte ge upp..vet att dem kilona brukar försvinna fort när man går tillbaka igen.. nästa helg blir det ostar och ölkorvar som tlltugg.. ska baka frökex också som jag inte gjort på länge nu.. 2 veckors semester står för dörren och ska ta itu med lite bortsorteringe av lite gamla grejor som bara står och tar plats.. Ha en fortsatt bra måndag..

 

Gillar

Kommentarer

 • 30 maj 2016 09:11
  Bella50

  Känner igen det. Det finns vissa "rutiner" som hänger ihop med campinglivet.

  Vi brukade alltid baka egna minibaguetter till frukost....det är numera uteslutet för mig.

  Maken gör det fortfarande..😧 och det luktar ljuvligt gott....men nu vet jag vad sånt gör med min mage...så nu är det inte lika svårt att avstå eftersom jag äter efter 16:8 sen lång tid tillbaka och då äter jag aldrig frukost...då blev det ännu enklare. Men luktsinnet och minnet av nybakt bröd har jag kvar...

   

 • 31 maj 2016 08:35

  Ja efetr en dag på lchf igen så ser jag ju att det är vätska som samlas efetr en skithelg..1,5 kg ner direkt ..var tvyungen att kolla i morse..jag fick gå på toan hundra ggr igår tror jag för all vätska som skulle ut...sol och semester så nu blir det frulle och ut på en cykeltur.. försöker mig på ica klassikern men har mycket kvar så nu får jag nog lägga på ett kol :)

   

Logga in för att skriva en kommentar.