icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 december 2013 19:17
1

Bra start på dagen..

Idag började min arbetsdag kl 05.15.. Kör taxi så första turen mot sjukhuset med patienter 15 mil bort startade då. Var inte hungrig när jag åkte så detblev bara en liten kopp te med grädde i.. Väl framme hade jag ett par timmar innan återfärd så då for jag på scandic hotell där vi chaufförer får äta buffe för ½ priset,, Det blev allt möjligt gott å lchf.. bästa är nog äggröran och baconet. Var inte hungrig förrän vid 5 tiden så det märks att om man äter rätt så blir man inte hungrig. Till middag hade jag pannkakor (lchf) sen igår och till det vispgrädde.. Nu blir det lite snacks med ost och salami till kvällsfika. Ha en bra kväll :)

Kommentarer

  • 5 dec 2013 19:38
    utter
    Du med! :)

Logga in för att skriva en kommentar.