icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 maj 2012 08:17
1

1 vecka idag med LCHF

Idag är det en vecka sedan jag började med LCHF.Har hållit mig till ca 20 gram kolhydrater/dag och det har gått jättebra. Har även haft min mens vecka så då samlar jag på mer vätska så hoppas att fredagens resultat blir ett stort minus... även om jag tycker att veckans -0,8 kgvar kanon..Igår gjorde jag en rättika gratäng som blev kanongod med grillat kött så jag tror det blir rester av det till frukost också och innan jag åker på körträning med min gospelkör så blir det en god köttfärssås med vitkålsspagetti.. Rekommenderar "kokaihop"s sida med massor av goda recept..Druckit en kopp te med grädde nu och väntar på att maken ska vakna så blir det frukost... Snö i luften idag men en morgonpromenad med hunden blev det iaf... skönt att få en sån start på morgonen... Ha det gott allihopa...

Kommentarer

  • 6 maj 2012 16:04
    hej skönt med enpromenad även om det är kallt. Grattis till viktminskningen. Jasså du också lchf ja med o i natt drömde jag om potatis o kossor... hi hi häln syrla

Logga in för att skriva en kommentar.