icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

bubbel63s blogg

Medelhavskost 73 kg 61 kg 7265
Träningsglad sommelier/kost- och näringsrådgivare som använder matdagboken för att få bra koll på mitt eget näringsintag. Har på egen hand lyckats tappa 28 kg genom träning och vettig kost.
12 maj 2019 06:03
4

Sakta, sakta lite minus på vägen

Idag innan jag vägde mig så tänkte jag att NUUUUU måste det väl åndå ha hänt massor viktimässigt. Det kändes liksom så i kroppen. Hållt mig på ca 1250 per dag förutom 2 dagar jag har körs bara måltidsbars då jag hamnat på 600 ena dagen och 800 andra dagen. Dessutom tränat styrketräning och promenerat en hel del. Ställde mig på vågen och konstaterade att efter 15 dagars kalorbegränsing har jag tappat 5 hekto. Det kändes lite ynkligt. Vad kan jag mer göra? Köra måltidsfönster eller? Hinner inte öka mängden motion för jag både jobbar och pluggar. Tränar ju ändå 6 dagar i veckan och promenerar en hel del. Ska dock inte ge upp. 5 hekto är ändå 5 hekto i rätt riktning!

Gillar

Kommentarer

 • 12 maj 2019 08:37

  Har du testat att mäta dig med måttband? Du säger att det känns i kroppen att något har hänt. Ibland är det lätt att stirra enbart på siffrorna på vågen och missa att kroppen faktiskt har format om sig till det bättre. 

   

 • 12 maj 2019 09:42

  Jo jag har mätt med måttband men det har inte hänt så mycket där heller...

 • 12 maj 2019 15:19

  Jag känner till det där. Så är det också för mig. Man känner sig så frustrerad och vet inte vad man skall ta sig till. Och för andra går det så jäkla lätt. Livet är så orättvist. Man brukar ju hamna i svackor då det inte händer så mycket och sen börjar det hända igen. En sak som jag lärt mig och det gäller mig, vet inte hur det är för andra är ju ingen expert. Men jag skall äta ganska mycket för att gå ner i vikt. Äter jag för lite går jag inte ner. Men jag måste vara noga med vad jag äter. Har kollat upp det med en dietist. Ibland kan det vara bra att ta hjälp av kunniga. Hoppas det löser sig för dig. Pepp.

 • 12 maj 2019 21:03

  Tack för Pepp nowis :-D

Logga in för att skriva en kommentar.