icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
26 juli 2012 12:54

Vitamin well, celcius, low carb protein shake och ägg

Det står på menyn till och med lördag fm. Sedan blir det utgång på kvällen och fira in semestern innan jag börjar hårdträna inför loppet :) Ser fram emot mina tre veckors semester och hela sköna dagar fria att spendera hur än jag önskar. Längtar ut i skogarna till svampplockning, ut på gräsmattor för solstund och ner i plurret för skön avslappning. Finskogen skall få sig ett gäng besök också, där jag ska börja ta tid på 6km-slingan. Jag taggar inför LCHF-loppet den 25e Aug!! för er som är intresserade: [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=forum&visa=trad&TradID=7258&Sida=1[/LANK] :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.