icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
5 maj 2012 09:40

Vilken himla dag? Vågar jag tro att jag är tillbaka?

ja det är med viss förvåning jag känner såhär för det har varit så sjukt mörkt och disigt i mitt liv det senaste.. Ingenting har känts bra och de flesta små problem eller fnurror har liksom exploderat upp som ett fyrverkeri av ångest och ren skit. Det är bajs.. MEN nu har det ändrats här! Jag har nog lyckats vända detta efter all tid av funderingar och bara jobbande inombords för idag känns livet härligt. Det känns liksom.. lättsamt! Men det allra största tecknet på att jag mår bra är att jag just nu sitter med foliepaket på ena sidan av huvudet av saxen framtagen. När jag mår bra är jag kreativ och just i detta nu håller jag på att planera fram en ny frisyr till mig själv. Det var många många månader sedan sist jag rådde om mig själv såhär :) Det här är bra! Det här är sjuuukt bra! Åh jag är så glaaad! <3

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.