icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
5 oktober 2011 15:30

Very very very skitbra DAG!!

Jag är sjukt pepp! Idag ska jag köpa inredning till salongen. Jag har hittills bara tänkt ut dyra grejer blandat med billigt, men yet snyggt. Sen fick jag ett Amanda-Schulman-infall och tänkte mer i tulpan/seconhand/mässing-banor och liksom ändrade kurs rakt av.. Nu vet jag fan inte vad jag ska köra på. En hemtrevlig makeuphörna funkar ju inte om resten av salongen är silver/svart. Då blir det en rejält inhyrd känsla tror jag bestämt. Det vill jag [KURSIV]inte[/KURSIV] förmedla. Men om man skalar ner det så mkt man kan.. Om jag koncentrerar mig på [ ] [FET]ett bord att duka upp på[/FET] [ ] [FET]en behandlingsbänk till fransförlängningskunder att ta fram vid behov och en trygg skynklösning till draperi därtill[/FET] [ ] [FET]bra belysning vid sidorna av befintlig silvrig spegel[/FET] [ ] [FET]sidoförvaring till extrasmink/attiraljer [/FET] [ ] [FET]höj/sänkbar stol med hjul[/FET] (nuvarande eldrivna känns inte jag..) [[FET]x[/FET]] [KURSIV]väggvitrin att ha fransprylar och försäljning uppstält i[/KURSIV] för då kan jag ju lägga lite extra krut på det hemtrevliga härliga som jag älskar : färger! Liten färgglad matta och en stor vas med blandade färger av tulpaner/blommor! JA det känns helt rätt! Hoppas jag hittar allt detta idag :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.