icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
1 november 2011 09:03
2

världens bästa morgon!

[KURSIV]"jag är gravid!![/KURSIV]" skulle jag ha fortsatt - om jag fick välja själv. men just DEN världsbästa morgonen får vi spara till en annan dag för gravid är jag ju inte. MEN min beställning ifrån min nya leverantör har kommit med alla mina egna nya fina fransprylar!! Mascaror, fransar, borstar, pads allt möjligt! Och helt sprillans nya tänger också. Åååh! Jag är så sjukt glad :D I torsdags betalade jag och nu är de redan framme! EFFEKTIVT! (no wonder att jag inte kunde spåra kollinumret - det var ju redan framme hahaha) Jag är helt lycklig nu :D dags för frukost och sen ska jag åka och hämta ut mitt stora paket! Ha en härlig tisdag allihopa nu!!

Kommentarer

  • 1 nov 2011 10:33
    Bummlan
    Kul med grejor på posten! JAg håller just nu koll på ett kollinummer som innehåller en Tenson-jacka, ficka för mobilen att ha på armen när (OM) jag springer och.... vad var det mer jag stoppade i? Just ja, en stegräknare till ;) Nu får du vifta fint med fransarna och vi vill se bild på resultatet!
  • 1 nov 2011 10:52
    Åh va nice med ny jacka och prylar! Jag har planer på att införskaffa en iphone Bara för att jag vill ha den i en sån arm-ficka Om jag skulle få för mig att börja springa :D Kul att du nämnde just den! Absolut, bildbevis skall upp! Har en kund imorn morgon som kanske vill ställa upp på en liten bild ;)

Logga in för att skriva en kommentar.