icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
30 september 2011 22:22
1

Väntar alltid med MD tills sist..

Det är någon grej jag har börjat med! Jag läser alla andra skitbloggar först, sen söker jag på nåt, kollar mail och hamnar på aftonbladet. Alltid med lite stressad känsla, för att skynda mig fram till slutstation. Det första jag gör när jag kommer hit är att klicka på "bloggar" och känna av flödet. Jag läser sällan vad ni skrivit, men rubrikerna berättar oftast direkt om vilket humör ni är på och hur dagen verkat varit. Det känns bra! Att veta hur ni har det liksom, på avstånd, inte så intimt och "luskande". En statuskontroll med andra :) Sen kanske jag gör som nu, och börjar skriva på nåt jag funderat på.. Jag har tänkt på uttrycket [FET]"trivselkilon"[/FET] idag. Jag har svårt att tänka tillbaka hur stor/liten jag varit tidigare i livet - att få en rättvis och exakt bild framför mig. Som när jag träffade min sambo , var jag större då än nu? Det tvivlar jag på.. men jag vet ju faktiskt inte. Och då halkade jag in på det här med att det är allmänt vedertaget att hacka lite på grabbarna som just stadgat sig och hittat fjälla. Att han visst nog lagt på sig några goa bearnaise-kilon sen han träffa henne. [KURSIV]"Mycke fredagsmys"[/KURSIV] sköjas det tillbaka och sen har man den där, Kontentan av nyfångad kärlek: [FET]fläbbig mage och viktuppgång[/FET]. Och visst är det innerligt härligt att mysa ihop med någon? Särskilt efter ett gäng år av ensamhet i soffan.. Men det är väl inte när vi [KURSIV]äter[/KURSIV] som vi är innerligt lyckliga och glada? Ellera, jo så är det ju för många av oss - absolut för mig! Jag älskar genom min mun och mage, eller rättare sagt: jag [KURSIV]brukade[/KURSIV] enbart älska på det viset. Var jag glad firade jag med mat, och var jag ledsen var den min tröst. Självklart skulle riktigt kärlek innebära ett hav av matiga ursäkter till att flöta ett tag. :) [KURSIV](man är ju smart!)[/KURSIV] Idag slog det mig iaf att jag inte alls tänker så längre. Det har slagit över såpass att jag tänkte tanken att det kanske är tvärtom? Kanske trivs de inte alls så väl i sitt nya förhållande om de äter upp sig 10kg bara för att de träffats? [KURSIV]("de"=nyfunna par i allmänhet)[/KURSIV] Är det i brist på samtalsämne man istället fyller truten me annat än ord? Så är det ju inte såklart. Men visst är det underligt? Jag tror inte smala och slanka vuxna personer går upp några "trivselkilon" faktiskt. Jag tror att dom äter precis likadant som tidigare.. eller möjligtvis går än fler promenader än tidigare för att balansera lördagsvinet och söndagspizzan. Balans! Fin prasseljacka, grålätt hår, vitt leende och kroppen full av ljus och skön balans. Den bilden är fin.. Den förutfattade meningen tycker jag om och den tänker jag projicera på mig själv! jag ska också vara smal och slank och gå söndagspromenader och äta lagom och vara precis sådär härligt frisk och kry när jag blir gråhårig. Fan va gött!

Kommentarer

  • 1 okt 2011 08:54
    Blendy04
    Roligt att läsa rubrikerna på blogginlägg. Gör det själv men sedan när något fångat mitt intresse kan jag inte låta bli att läsa resten, innehållet, som jag gjorde nu. Kloka ord faktiskt. Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.