icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
6 april 2012 01:28

Välkommen, älskade motivation!!!

ÅH vilken härlig dag jag haft! Jag har skrivit ett nytt och färskt CV med tillhörande personligt brev, och bara genom att ha gjort det och tagit steget till en eventuell förändring - att det ligger i mina händer färdigt att levereras ut - känns SÅ himla skönt! Det förändrade hur jag såg på denna arbetsdagen. Det är väl ingen chock för någon att det är sjukt pressat att jobba inom handels på högtidshelger, särskilt inte matbutiker (oh lord vad folk) men dagen gick fort och med CV`t i baktanken så kändes det enklare att ha att göra med negativa inslag. Det kändes liksom för första gången som att jag inte behövde ta det så länge till, att jag har valet att förändra min situation nu. Och då kändes allt hanterbart :) Sen gick jag promenad med en kollega till och från jobbet, en tjej jag alltid kommit bra överrens med så det var jättekul att få prata lite skit. Jag har inte kommit någon nära på livet från jobbet faktiskt.. det är väl en säkerhetsåtgärd jag kört med hela livet, att jag väljer mina vänner med omsorg. Men å andra sidan är jag alltid mig själv så varför inte dela med mig på fritiden också? Jag tycker att det är viktigt att man är lojal på arbetet och inte snackar skit, men bara för den sakens skull behöver jag ju inte Räkna med att det jag säger Måste gå vidare till tredje part.. så det får jag nog ta och jobba lite på. Alla gånger jag blivit medbjuden på fester och myskvällar med tjejgänget utan att våga komma med.. Kanske ska ta en funderare nästa gång och trotsa rädslan. Igår var jag lite osäker på hur en mil ihop med en "okänd" skulle gå, men det gick ju över förväntan och vi hade saker att prata om precis hela rundan och mer därtill så det var ju helt onödigt :) Känns skönt att släppa på tyglarna lite.. Hon är en bra tjej och väldigt lik en av mina absolut bästa vänner i sättet så detta kan nog bli en rolig vänskap! Känner mig sjukt peppad på att ge ner några kilon i vikt nu, det hade varit kul att nå 66 som jag haft som mål sedan i höstas, eller kanske några kilon till? Jag har semester i Augusti i år så jag har ju verkligen tiden på min sida att förändras! Jag fick hem mina paket från lchfklubbens shop nu också så nu är jag loaded med ett flak celcius (orsaken till att jag fortfarande har energi att vara vaken.. liiiite sneplanerat att dricka upp det sista precis efter jobbet kl 22.20. suck) samt sötningsmedel, kokosfett och shiratakinudlar! Ska inhandla kesella och hämta hem lite hallon från svärmor på söndag så ska jag nog kunna råda bot på sockertanden som fått på TOK för mycket frispel de senaste ;) Ser fram emot våren och sommaren och välkomnar denna härliga motivation med en stor och varm kram! Hoppas att den vill stanna hos mig ända till mållinjen <3

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.