icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
5 oktober 2011 11:10
2

Utmaningen denna vecka: överträffa mig själv i träning

och det var precis det jag var sugen på den här veckan så det blir perfekt! Jag brukar sparka back-ut av att skriva upp mål och "krav" på mig själv, det fungerar sällan som motivation. Något som däremot motiverar mig är när jag helt av mig själv nått ett delmål eller som i skrivande stund faktiskt gått ut och gått över en timma. Jag tänker inte skriva att jag SKA ut och gå en timma varje dag den här veckan, men det är vad jag gärna [FET]vill[/FET] kunna vilja. Hänger nån med? hehe.. Jag har haft dieter förr om åren som gick ut på noga uträknad kaloriförbränning och fyttifan vad trist det livet var. Jag inte ens så lite som tittade på mina promenadskor under en bedrövligt lång tid efter det. Så nu tänker jag hellre som så att jag hyllar de gånger som faktiskt blir av, att jag hyllar mig själv då som är duktig. [KURSIV](nu har jag turen att vara ganska ambitiös när det gäller detta så "det som blir av" är inte andra ord för att gå en enda gång i månaden, utan min vardagsmotion ligger på en bra och aktiv nivå. [UNDERSTRUKEN]Det är jag jävligt nöjd och stolt över.[/UNDERSTRUKEN] Det har tagit tid att få det att rulla på. Och aldrig tidigare har jag givit mig cred för att det faktiskt är något jag blivit bättre på. Fan! Det hade ju varit snällare av mig att påminnt mig om detta tidigare..)[/KURSIV] Om jag ändå ska gäcka mig med en utmaning till mig själv så skulle jag: * [FET]önska våga mig på ett nytt grupp-pass på gymmet[/FET].. (eller vilket pass som helst, bara det är i grupp.. jag är lite skygg) * eller [FET]en ny promenadutmaning[/FET], en sträcka jag inte vet längden på! :) Så. Nu får vi se hur det blir med detta. Har iaf rört på mig 4h sedan i söndags kväll, det är en förjävvla bra start!

Kommentarer

  • 5 okt 2011 11:46
    Jag håller på dig! Peppkram!
  • 5 okt 2011 11:50
    Åh vad du är gullig. Tack min vän! Kram tillbaks :)

Logga in för att skriva en kommentar.