icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
9 oktober 2011 19:29

Utgång utan oro

Igår gick jag ut efter att ha jobbat stägning, och till min förvåning har jag inte ett enda dugg me dåligt samvete eller oro i mig idag :) Drack en sockerfri redbull före vi gick ut, och sen ett och ett halvt glas rosé på klubben. Dansade mycket både nere och uppe på vippen och hade verkligen jättekul så det känns inte som att det vinet gjorde så stor hemskhet afterall. Jag vägde mig imorses och ser fram emot morgondagens vägning för att se hur det artat sig. Funderar på att ta en promenad ikväll före jag ska lägga mig också, om jag inte somnar i soffan innan dess ;) Känner en himla hunger idag dock, inte så oväntat men ack så jobbigt att kämpa emot. Åt en rejäl och bra frukost med sambon och sen blev det några timmars jobb. En ruta mörk choklad och en näve gröna oliver och nu smaksatt vatten före min mustiga gryta är klar. Testar för första gången att laga fransyska! Det blir gräddkokt fransyska som var lite förmarinerad i rödvinsvinäger/olja/soya och färsk timjan + finhackad vitlök. Lök, morötter och sen ugnsstekt rättika till detta med havssalt. Tänker också servera ugnsgrat chévreost med lite smält strö sötrix på MMmmmmmmmm önskar klockan blev 8 på direkten! Då har grytan puttat sen 18:10..[FET] tror ni att det bli mört då??[/FET] :S Smakade nyss en bit och det var ännu ganska segt tyvärr :(

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.