icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
9 August 2011 06:57

Usch vilken beslutsproblematik jag har..

Vaknade pga träningsvärk 2,5 h tidigare än tänkt. Gymmet öppnar 9, tänkte ta en morgonpromenad före och sen käka nåt riktigt bra så att jag orkar med styrketräningen. Jobbar 15-22 så jag måste spara på energin så att jag pallar cykla hem ikväll.. Nu står jag här och vacklar. Ska jag lägga mig en extra timma (men vet ju att jag blir seg hela dan) och sen gå direkt till gymmet eller ska jag ta en promenad nu o riskera fucka upp planen .. ??! äh. [KURSIV]vad jag håller på[/KURSIV]!! Jag tar en promenad och figure out hur jag ska göra sen. Bäst för samvetet!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.