icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
16 March 2014 21:21

Upp som en sol och ner som en..

Kalorifattig proteinplätt. Imorgon är det jag som vänder blad. Jag har haft solglasögon på mig och tyckt att lite slappa dagar utan matvågen skulle göra mig gott - ack så fel jag hade. + nästan ett helt kilo och svullen mage. Det ingick inte i min plan. Jag som tyckte att allt gick så himla bra, varför ska jag in och trixa? Det var bra onödigt. Någon skrev en gång att "bestäm dig och stick to it så kommer resultaten därefter". Jag ska försöka vakna upp med de smarta orden varje morgon och bygga dagen på den uppmaningen, så ska nog detta gå vägen. Imorgon är det jag som tar vagnen ut på långpromenad och väger ta mej tusan mål hela veckan. Nu tar vi nya tag! Allt händer som bekant på en måndag ;) Ps hur har helgen varit för er? Någon som hamnat i omotivationens svacka och vill dela med sig av sin behandlingsplan upp igen? :) Kram på er

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.