icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
23 August 2011 10:14
1

the only thing I can loose, is inches!

så jävla sant. det finns ingen anledning för mig att klamra mig fast vid min gamla kropp. Jag går sakta men [FET]säkert[/FET] mot ett slankare och härligare, [KURSIV]friskare[/KURSIV] liv!! TJOHO!! ps. jag skiter i att skriva upp matintag nu på några veckor så ska vi se om det påverkar resultatet något. Om jag mår sämre eller står still i vikt i september så börjar jag igen. Jag måste testa mina vingar nu!

Kommentarer

  • 23 Aug 2011 11:22
    Så jäkla sant och nog det smartaste jag hört på länge! ;) Lycka till!!

Logga in för att skriva en kommentar.