icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
27 mars 2014 20:18
4

Tankarna snurrar runt en investering

och det är inte vilken investering som helst. Det är en riktigt lovande en.. Det är väl därför det är så himla splittade tankar. Att den endast är Lovande och inte garanterad. Det finns en viss vinstgaranti men om man slår ut investeringen på tex ett halvårs tid så är det inte säkert att den kommer att gå plus minus noll. Å andra sidan har jag aldrig trott att pengar tjänas sittandes. Man måste arbeta för att komma någon vart. Det går att likna med vikten tycker jag. Jag behöver inte någonsin sitta och Hoppas på att ha gått ner i vikt om jag vet med mig att jag inte gjort jobbet för att förtjäna en viktnedgång. Sitter jag på min rara ända och väntar på att livet händer så kan jag snällt sitta kvar - för det händer inte! Denna investeringen involverar aktiv lön men också en rätt saftig passiv. Återkommande finanser veckovis om jag arbetar för det. Återkommande passiv veckolön efter att jag gjort jobbet - så lite som endast En enda gång! Det låter för bra för att vara sant, jag vet. Men det sjukaste av allt är att det faktiskt inte är det. Det är 100% riktigt. Och lagligt! Det är framtidens investeringsmetod. Det är såhär de rikaste människorna i världen har lyckats bli just så rika.. Det enda som hindrar mig ifrån att våga drömma och bli precis den personen i det livet jag vill leva är jag själv. Precis som i min egen kropp. Det är bara jag som kan göra jobbet.. Det är dags att investera - I mig och i min framtid. Nu klickar jag i avtalet och påbörjar min nya framtid. Häng på om ni vill!

Kommentarer

 • 27 mar 2014 20:22
  Rogann
  ok vad fodras för att hänga på
 • 27 mar 2014 20:22
  Rogann
  ok vad fodras för att hänga på
 • 27 mar 2014 21:24
  Hmm... Berätta mer. ;)
 • 29 mar 2014 12:34
  Hej på er! Vad kul! maila mig gärna på ullis.whitey@gmail.com så berättar jag mer! :)

Logga in för att skriva en kommentar.