icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
11 september 2011 11:15
1

Som vi lever och lär

Jag blir så glad när jag läser om sånt jag tycker om. Vid min sängsida ligger just nu 7 olika böcker upplagda med läs-sidan upp redo att börja plöjas. Jag har mina perioder! Men just idag den här förmiddan så var det fina [FET]gittan[/FET] som fick mig på bra humör. Hon länkade ett inlägg om hur vi tänker om oss själva och huruvida vi litar på vår ability att klara av mål osv. Jätteintressant!! Jag tycker såna tankar är nyttiga. Jag analyserar och pratar om känslor varje dag så för mig blir det som att hitta ytterligare en infallsvinkel att spinna vidare på. Jag slås också av att jag - mitt i all upplysning - vet att jag ju såklart precis som alla andra är [FET]likadan[/FET] som det skrivna exemplet. Och det är ju bara för komiskt! :D Jag gnäller på vikten, kommer på en ursäkt som jag faktiskt [KURSIV]tror[/KURSIV] på, och ojjar mig för ev viktuppgång eller ännu värre: då jag ojjar mig för att jag inte gått ner [KURSIV]tillräckligt[/KURSIV]. How`s that for kicking myself in the gutts?! Balans balans balans.. :) Livet är bra finurligt alltså.. Tur att vi har både en kropp och en hjärna som kan uträtta vettiga grejer medans huvet traskar iväg på andra upptäcksfärder [KURSIV](annars hade jag suttit ner 90% av all vaken tid haha)[/KURSIV]

Kommentarer

  • 11 sep 2011 13:33
    gittan52
    Vad kul att jag fick dig på bra humör ;)

Logga in för att skriva en kommentar.