icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
5 april 2012 12:57

skitsamma, jag kör på!

Mitt flak med celcius och annat bra lchf-gött kommer väl på posten ibörjan på nästa vecka. Det blir lagom att totalspurta igen då- det är ungefär så jag känner med min svullna mage och tråkiga intagande av skit igårkväll. Ett halvt kilo räkor med aioli + en påse naturgodis? Ja jag vet inte riktigt hur jag kom på att släppa på LCHF-andet var en bra idé. Det är ju det om man inte har en sockertand som jag har. Det var förresten en proteinbar från SWEBAR som utlöste sockerbomben igårkväll. Helt otroligt. Nu har jag varit inne på members.com och handlat hem 5 par skor och en klänning + paket till sambon för över 1000:- som motivation för att avgifta mig från kolhydrater igen. Idag, fredag lörd och söndag blir nedtrappning. På måndag bör jag kunna hålla strikt LCHF igen. [FET]66kg SKA JAG TAMEJFAN NÅ och om jag vill bli gravid nu inom kort så rekommenderar jag mig själv att lägga på ett kol för inte fan försvinner dom här fem kilona av sig självt. [/FET] Då Pw:ar jag mig själv till jobbet. Därmed basta!! ;)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.