icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
21 april 2012 11:20
3

Shit!! jag gjorde det!!

Jag skickade in en ansökan till svenska frisörskolan!! OH FUCK! :D Nu blev jag alldeles kall hahahaha Men fan va kul det skulle vart. Folk lägger pengar på fyra år i lärar-skolbänken och jag på smink och hår. En dag ska jag ha en egen salong där jag gör fransar, smink och klipper och fotograferar dagarna i ända och då kommer jag att gå till jobbet förväntansfull och lycklig över att jag gör vad jag gillar och älskar i livet. Med människor som jag gillar och som gillar mig tillbaka och som väljer att gå till just Mig bara för därför! Vilken härlig grej liksom?! Det är ju DET som är livskvalite! Inte knega bland sura kunder på Ica vecka ut och vecka in. Va?? Vafan! Det finns så många avtrubbade människor som passar bättre där än jag. Jag älskar mina stammisar och de gamla är underbara när de kommer och hälsar på, men sättet man blir bemött av av resten är otroligt. Jag är en beläst och trevlig tjej, men i min röda skjorta och en kassadisk framför mig så är det som bortblåst. Folk har mage att säga och göra vad som helst till kassapersonal. Det är underligt. Iaf!! Nu är det bara frisördiplomet som skall intjänas sen är jag ju i hamn!! Helvete vad gött detta känns, nu hoppas jag att jag kan fixa detta ekonomiskt bara. Det tar vi efter intervju och allt sånt om jag nu kommer in. Nu ska jag bara vara glad för att jag har skickat in min ansökan efter cirkus 10 år av funderingar :) KUL!!

Kommentarer

 • 21 apr 2012 11:41
  Troxii
  Du kan få öva på mig sen ;)) Pepp!!
 • 21 apr 2012 13:43
  hihi!! ;D
 • 21 apr 2012 14:07
  Krusmor
  Härligt!!! Bra gjort!

Logga in för att skriva en kommentar.