icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
19 april 2012 23:38
1

sena tankar kring förr och sen

Ptja.. jag sitter väl mest bara och tänker har jag märkt. Känner att jag behöver få utlopp för frågor och funderingar men orkar inte starta ännu en blogg, för gud nåde mig om jag skulle fastna i det där träsket av läsare och allt därtill. Här skriver jag för mig själv och det är då det känns härligt. Jag utgår alltid ifrån att jag är den enda som läser dessa rader innan de försvinner ner ifrån "senast uppdaterade bloggar" här på md:s blogg-förstasida och det gör att jag kan få skriva av mig ifred. Jag nyser och snorar och känner mig redigt sjuk just nu, men sjuk kan jag vara imorgon kväll istället efter att jag jobbar färdigt. Jag har fyra härliga Lediga dagar framför mig, jag tror att snornäsan har svårt att hålla på tålamodet så den försöker få mig att fuska hem mig en dag tidigare. Icke! Jag köpte ju hem en massa skor och en klänning som jag var helt bombsäker på skulle vara för liten = perfekt skinny-dress att ha som mål att komma i! Men tji fick jag. Den var för stor! En Nelly-medium?! Herregud vad fel jag hade om min kropp och om storlekar. Har beställt hem kläder ifrån nätet 1 gång tidigare och då slutade det med att jag gav bort precis allt. Inte ett enda plagg kunde jag ha kvar för allt var för stort. Jag har gått ner 10 kg och hållit mig nere väldigt länge nu, men känner ju att jag har en del kvar att få bort så min självbild är liksom aldrig vilande. Jag vänjer mig aldrig vid hur jag ser ut i stunden eftersom jag förändrar mig så mycket (uppenbarligen). Jag tänkte skicka tillbaka klänningen men det tar mig emot för designen är verkligen härlig! och färgen.. kanske kan fixa midjan med ett skärp..? har 1 vecka kvar att fundera före jag måste skicka tillbaka den. Sedan passade egentligen bara ett par skor. Ett annat väljer jag att spara bara för att dom är helt crazy hehe. chock-orangea och skyhöga platåskor. Riktiga blogg-tjej-skor som kräver ett par tunna vader och lite salongsberusad ägare för att trippa fram med stil. Jo för ju högre pjucksen är destå fullare måste man vara för att inte vara livrädd varje steg man tar. ;) Jag har sänkt mig målvikt ifrån 66kg till 59kg. Mest på grund av att jag fick motivation ifrån Katrin Zytomierskas bok jag läst ut och tyckt om rakt igenom, men också för att jag faktiskt aldrig vägt så lite vad jag kan minnas. Självklart vägde jag det någon gång när jag var liten men grejen är att jag faktiskt inte vet hur liten jag då kunnat vara. Om jag vägde nästan hundra när jag var 16, hur stor var jag då inte i mellanstadiet? Kanske står i några journaler.. Iaf. jag vill vara friskt och Smal om så för en gång i livet innan jag dör. Eller ger upp. Det är väl samma sak hehe Jag vill vara Smal! Alltså inte "lite rund" eller "normal" eller "stark". Jag vill vara smal! Som så många andra är men är hälsosamma! Jag vill vara smal och må bra och äta sunt och vara stolt varje dag jag vaknar och ser mig själv i spegeln. Jag längtar efter att få vakna och stiga upp och just när jag går förbi spegeln i hallen så tittar jag en extra gång och märker att mina magmuskler ser fina ut i morgonljuset, och att mina lår är fina och fasta. Och att jag är sexig! Att jag som fotograf skulle kunna ta ett kort på min egen spegelbild och inte vilja retuschera. Så vill jag känna! Jag har aldrig tidigare tänkt så om mig själv. Därför fick jag en tankeställare när det liksom började krypa i mig och jag fick känslan av att "jag kan inte ge upp Nu?!". Jag har mycket kvar att ge mig själv, och jag vet ju att jag klarar av det! Nu när jag tyglat socker-aset så kan jag gå mil utan att gråta. Jag har väntat på denna vändningen i flera veckor, och nu har jag så mycket energi att jag inte vet vart jag ska börja! Det blev att trycka ut allt genom benen på cykeln till jobbet idag iaf. Dit och hem i motvind, härligt. Imorgon blir det promenad och på hemvägen joggintervall. Jag vägde in mig på 80,6 förra juli, väger idag 69,9:ish Undrar om jag kan nå iaf 63 före min födelsedag 4e Juli? Maj.. Juni.. Om jag börjar jogga så kan det nog fan gå! Och sen de sista ner till 59 före LCHF-loppet den 25e augusti. :) Det blir spännande att se.

Kommentarer

  • 20 apr 2012 09:03
    Go feedback SK!! tack kompis :D

Logga in för att skriva en kommentar.