icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
18 september 2011 14:01
2

Såhär långt har jag nog aldrig sprungit!

Shit vilken [FET]kick[/FET] alltså! Jag sprang verkligen :D SkogsPW`n på 1,5h blev varvad med spring långa sträckor om vartannat, och det var riktigt skönt att känna kroppen bära med en kontrollerad andning! Jag var faktiskt inte påväg att stupa denna gång, både jag och syrran överträffade våra förväntningar idag. Vi har båda som mål, hon allra mest, att någon gång kunna springa en mil eller så utan problem, att liksom hitta lunket och styrkan och ha kroppen att njuta av det. Jag tror att jag kommer att kunna få se henne uppleva sin dröm redan nästa vår :) [KURSIV]I den här takten är vi fasen inte långt ifrån iaf! hihi[/KURSIV]

Kommentarer

  • 18 sep 2011 14:13
    Så himla härligt! Bevara den här känslan och plocka fram den om du skulle få en tung dag. Känn då efter hur det kändes och fundera på dina mål :) Lycka till!
  • 18 sep 2011 14:22
    Åh ja det ska jag verkligen göra! Tack för tipset :D

Logga in för att skriva en kommentar.