icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
16 oktober 2011 03:25
11

så fruktansvärt jävla förbannad på min granne (obs, inlägget är fullt av svordommar)

Engelsman, riktig suput, högljudd, ignorant, idiot, barnslig kille, vägrar ha högtalarsystemet på lägre än Ullevi-nivå, totalignorerar mina väggbankningar och höjer ännu högre. Jag ska upp kl 4. ja om sisådär 35 minuter och Köra hela vägen till Malmö för min efterlängtade fransförlängningskurs och har full panik över att jag bara fått sova 2 timmar, trots att jag la mig kl 21:10 !!!? Den här gatan jag bor på är ett jävla skämt. Jag tamejfan hatar ignoranta skitstövlar som inte respekterar andra. Jag vet inte hur han brukar festa eller ha sig där han kommer ifrån men min erfarenhet av honom hittills är att han är en ren jävla idiot som trots väggar av papp brötar på och spelar så sjukt hög musik att jag tror att det är JAG som spelar?! Alltså? Vad är det för jävla sätt eller??! Och sen när har störningsjouren/securitas så många samtal att man inte ens kommer fram??! Fy fan. Hur ska detta gå... är så frustrerad att jag kommer börja gråta när som helst.

Kommentarer

 • 16 okt 2011 05:20
  På din gata? Sådär är det överallt. Och vem fan orkar bry sig?
 • 16 okt 2011 07:38
  Ogilla! =(
 • 16 okt 2011 08:10
  iza71
  Hoppas du överlevde dagen utan sömn. Jag förstår din frustation! Lycka till med nya kariären! Roligt med folk som VÅGAR satsa på nytt! Jag lyfter hatten för dig! Lycka till!
 • 16 okt 2011 08:46
  gittan52
  Hoppas du får en riktigt bra dag trots att natten inte var det!
 • 16 okt 2011 09:06
  inge kul, när jag bodde i lägenhet bodde jag främst i en stad där man ringer polisen ist för securitas. det ger effekt. men jag förstår att polisen inte kan göra så i större städer :/ har du testat att klaga hos hyresgivaren? efter två varningar till grannen (ej väggbank, men lapp i brevlådan gills) tror jag det är "fritt fram" att klaga. få gärna med mer grannar om det går
 • 16 okt 2011 09:10
  Jag bor på landet jag o här är det bara Älgar som kan störa idyllen, hoppas du får en bra dag i alla fall,,
 • 16 okt 2011 09:35
  Jaropi: Men när älgarna klappar takten.... XD
 • 16 okt 2011 09:41
  Ja o hundarna skäller i kör))
 • 16 okt 2011 10:10
  Monique
  Hu vad jobbigt! Skaffa öronproppar och väckning med vibration. Sov gott!
 • 16 okt 2011 14:20
  min granne snett nedanför mig kan ha hög musik och en massa snack på terrasen till 3-4 på morgonen
 • 17 okt 2011 09:13
  Hehe tack hörni! jag överlevde dagen men sovit i 10h i streck nu sedan jag kom hem. :) Lappskrivandet tar jag o lägger som planB till nästa helg, tack för tipset!! Förhoppningsvis räcker det med den, tycker ändå att han är värd en chans (han kanske bara är lite dum) haha.. Ha en nice vecka allihop!

Logga in för att skriva en kommentar.