icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
3 mars 2014 14:44

Pw och målsättning

8.25 km promenerat idag, härligt! Har vägt min mat och fyllt i shapeup. Jag trivs egentligen bättre med att fylla i matdagboken, men få jag betalat medlemskap till o med juli i år så vill jag utnyttja bekvämligheten att fylla i direkt i mobilen. Laddade ner matdagboken-appen men det verkar som att man måste vara plusmedlem för att komma in? Hur som! Jag ser fram emot att få skriva upp min träning här igen, och är extra glad över att få komma med i biggest looser-utmaningen! Ska bli så himla kul att kämpa ihop med ett lag och verkligen veta att man går ner i vikt för en god anledning nu med. Vi vill nämligen gärna ge vår son ett syskon men först behöver övervikten väck. Jag fick väldiga problem med benen denna graviditeten, min önskan är att inte alls behövs gå upp lika mkt nästa gång. (Det är ju inte värt att äta då mkt "för två" när det tar såhär lång tid att gå ner efteråt igen. Usch) Ska bli skitkul att se vad vågen står på nästa söndag!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.