icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
12 August 2011 09:26

osäkerhet inför vägning

Vägde mig sist gång jag var på gymet och stod kvar på samma vikt som förra veckan, intalar mig själv att det beror på min tunga styrketräning som alltså genererat i muskler (som väger mer än mitt förbrända fett) och liksom plussar vikten till noll i nedgång. [FET]MEN vad det stör mig[/FET]! Jag vill ju också gå ner i [KURSIV]vikt[/KURSIV].. [KURSIV]vikten[/KURSIV] vill jag minska på.. jag vill inte vara 80 kilo tung längre.. jag vill vara 78, 77, 75 osv.. UPS skulle ju för övrigt hämta vår dator, det har varit en massa strul med det så förhoppningsvis kommer de i eftermiddag. Igår åt jag och hade ju planerat bara skriva upp allt för mig själv (då jag trodde att datorn skulle vara hämtat vid tiden jag kom hem), istället kunde jag ju plutta i allt här på MD - jag blev helt chockad! Jag som tänkt att jag ätit Jättedåligt med mat insåg ju direkt att så inte alls var fallet, jag hade bara [FET]5[/FET] kalorier till godo?! Just precis där inser jag nu i skrivande stund att jag stött på en lurk ifrån mitt förflutna. När jag jobbar och får deala med många problem och kundrelaterat klagande osv så verkar jag tro att jag jobbar på högvarv med kroppen [KURSIV](men det är ju knoppen!!)[/KURSIV] så då tror jag att jag behöver äta dubbelt så mycket.. Helt fantastiskt att jag kom på det ju! Fan va kul. Bra skit, det ska jag tänka på nu framöver när datorn är borta. Jag ska hålla mig till 3 mattillfällen per dag, det tror jag ska räcka för mig. nu känns vikten mindre viktig. :) hehe over and out, ps. LYCKA TILL MED VIKTNEDGÅNGEN ALLA DOM ÄR MED I UTMANINGEN!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.