icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
25 April 2012 06:47

ont i huvudet och omotiverad till 6 arbetsdagar i rad

men idag blir en mindre så då är jag ju iaf lite närmare ledighet igen.. Jag är så jävla trött! Var på begravning igår och mina ögon är alldeles svullna.. Ännu en begravning om två veckor, dock ingen jag kände utan släkt till sambon men ändå, det är en pers att ta sig igenom en begravning. Så mycket känslor.. Igår började jag hypergrina precis när vi skulle somna? Desperate-avsnittet handlade helt sanslöst också om begravning när Mike dog och lämnade Susan kvar ensam utan att veta var mojängen till bilen finns som han alltid fixade. BOOM - rakt i hjärtat på mig. Min kille är den som fixar bilar och kör jämt för att jag är så feg och obekväm.. Han hjälper mig räkna ut grejer som jag inte har tålamod att sitta och räkna på och han är alltid lugn och härlig. Jag älskar honom över hela världen.. Det var vackert att känna så starkt igår, men man blir allt lite skakad såhär i efterhand. Det känns som att jag hade kunnat ligga i soffan hela dan, men när jag gör det så äter jag bara. Ca två kilo kan jag gå upp av att bara vara hemma och inte göra något. I helgen har jag rört på mig varje jävla dag förutom igår och sprungit intervall och tränat gym och tyvärr så är det inte ens i närheten av ett minus på vågen. Jag ger mig tre dagar att komma tillrätta. Är jag inte det då så ryker 70%iga chockladen (jag köpte [KURSIV]fem[/KURSIV] kakor för att ha variation?!) och ölkorvarna (jag äter en och en halv. jag tror att det är meningen att man ska dela dom och äta småbitar). SUCK!! ja ni hör ju. Det funkar inte. En.. två tre fyra fem bitar chocklad. Ölkorv. Keso med grädde.. Lite jordgubbar.. Ett. två tre finn chrisp och sen däckar jag för att vakna sju och göra kycklingfiléer. SUCK! nu ska jag äta frulle, sen gå iväg till jobbet, på rasten äter jag kycklingfile och sen äter jag ett fettigt mål när jag kommer hem, senast 5, sen blir det té om jag promt måste få in nåt i munnen. Avvänjning Allan..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.