icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
12 oktober 2011 08:45
4

olivsug, fortfarande 76,8 och en dum knöl..

Jag börjar med knölen så att den blir överstökad. Jag har hittat en knöl i ljumsken. Den är öm som tusan och ca två fingerspetsar bred och avlång. Suck. Jaa det är klart att jag tänker på cancer, men jag har väl mina reasons för det tänker jag.. :( Men ger det veckan ut, är den inte borta på fredag så fixar jag röntgen/biopsi till helgen för nästa vecka istället. På söndag ska jag på franskurs i malmö och ha en askul roadtrip med min bästa vän, sen har jag massa andra anledningar till varför jag bör få stå över den här gången. [KURSIV]"Hörru döden, vi kan väl skjuta på det? Hinner inte med strålbehandlingar o sånt just nu".. Hehe..[/KURSIV] Äh. Nä men kommer det så kommer det, jag är inte så rädd. Men jag är allvarlig med min uppfattning om att det inte hinns med just nu. Jag är heeeeelt upptagen med att gå ner i vikt och vara kär och ung och entreprenör. ;) och så oliverna! Jag har aldrig i mitt liv ätit gröna oliver förut (absolut inte de me kärna) men de senaste tre dagarna har jag snart ätit upp 300g av just dessa. M m m! Finn crispen är barnsligt goda med smör och ost/källarrökt skinka. Men det är ju förstås bara för att jag köpt hem det igen. Kanske är det därför vikten står still. Jag ska äta lite ny ekologisk fil och dricka te före min morgonpromenad å så får vi se vart livet bär sen. 15-22 är jag ju iaf på jobb och det är trevligt.

Kommentarer

 • 12 okt 2011 09:03
  Bummlan
  Förstår känslan med knölen. JAg hittade två mitt på buken i försomras. De är bortopererade nu och var inte cancer. Ta och ring VC på en gång och bli av med bekymret. Jag tror inte att det är cancer, då skulle det inte ömma, tror jag. Men åk dit och får svar så slipper du oroa dig. Det tar bara onödig energi och går inte att rationalisera bort med kloka resonemang. Se till att få svar! Finn Crisp måste de blandat knark i. Jag är beroende :)
 • 12 okt 2011 09:06
  Apetina
  Jag håller tummarna för dig att det bara är en fettknöl som enkelt går att operera bort. Du låter som en positiv människa så allt går nog bara bra. Kram från Apetina
 • 12 okt 2011 09:22
  Knöl kan vara mkt annat än canser. Ta en vct-tid och befara inte värsta som du kan! peppkram //Linni
 • 12 okt 2011 23:02
  Tack hörrni snällisar!! Jag slog slag i saken och hon tyckte liksom ni att det inte lät som det värsta jag hade lagt upp som förslag ;) skönt! Skall till vct imorgon och kolla läget. kramar till er och tack!

Logga in för att skriva en kommentar.