icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
8 November 2011 10:16

oj aj ij min iphone bränner hål i mina fickor!!

Jag tycker att det låter så fjompigt att ha något som är så nytt och high-tec när det enda man vill åt är sms och en kalender. MEN tji fick jag nu när jag väl har en i min ägo, och dyr var det inte heller då jag fick köpa den av min vän som köpt sig en ny. :) win-win liksom. Däremot är det mindre kul att den från igår förmiddags tickat upp i 500:- internetkostnad? Fick ett sms av tele2 som berättade detta och föreslog ett abonnemang till surf istället. Varpå jag går in och kikar hur läget ligger till - och ser till min förskräckelse att telefonen tickat på till 717:- på bara en halvtimma?! Hur stannar man av det här? Jag är ju inte ens inne på någonting? Den här telefonen lär bli min dyraste historia om jag inte hittar felet snart. :S Har försökt stänga ner allt som har med internet att göra (eller alla dom här käcka förkortningarna som är dödens svårt att klura ut) bland inställningar så nu hoppas jag att det om en timma inte fortsätter att stiga. Känns himla snopet att betala högt för något jag inte medvetet använt :( jag som inte unnat mig ett sketet klädesplagg på flera månader.. *snyft*

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.