icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
21 December 2011 23:42
2

nya delmål!!

70,6kg ~ kläder på mellandagsrean! 70 kg ~ ny hårfärg! 69,5kg ~ be om nya arbetskläder 69 kg ~ nagelbehandling! 68,5kg ~ köttbit och bowling! 68 kg ~ nya underkläder! 67,5kg ~ nya hudvårdsproduker 67 kg ~ en ny klänning :) 66,5kg ~ bio! [FET]66 kg[/FET] ~ valfri behandling! fransar/massage/botox vad som helst!! :D

Kommentarer

  • 22 Dec 2011 00:14
    Vad bra tänkt! Blir inspirerad till en liknande lista :) Men om du ska göra botoxbehandling se till att du vänder dig någon som är ordentligt UTIBLDAD på detta. Ksnske säger de att de är utbildade fast de bara fått instruktioner från säljaren... Gärna någon på ett välremomerat institut!! I Sverige krävs ingen utbildning för att utföra botoxbehandlingar till skillnad från t ex i Frankrike. Det har stått en del i tidningarna om detta, så var rädd om dig. Jag har rynkor under munnen :( Skulle vilja göra fillings där... Nya underkläder höjer självkänslan något enormt. Vill också ha :D Och så skulle jag vilja ha en orkesterjacka, fast inte lika avancerad som de Michael Jackson hade. Nagelvårdsprodukter står på önskelistan, likaså hudvårdsprodukter. Sen är det dags för bio... Det var skönt att drömmma lite... Ska nog sätta igång med min lista nu. Tack för inspirationen och lycka till!! Ps. Jag vill ha en läsplatta, men den är dyr så kanske om 18 kilo: Målvikt!!
  • 22 Dec 2011 07:53
    Kör på bara San, arton kilo går fort :D om ett halvår sitter du säkert där och platt-surfar! Jag gjorde Juvederm 2007 hos en utbildad skk på en tatuerarsalong, vilket jag fick ångra i flera år efter då ena halvan av överläppen blev punkterad och såg ut som en snusprilla. Så jag tar varmt emot dina rekommendationer! Tack!! Jag ska isåfall gå någonstans där jag vet att det blir bra. Lycka till med dina delmål också, det blir himla mycket roligare med en belöningslista :)

Logga in för att skriva en kommentar.