icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
4 maj 2012 08:05
1

nu ska jag vända på detta!

Ja, nu ska jag vända på detta. Det ska allt gå! Jag såg på Du är vad du äter igår, hon gick ner tolv kilo på två månader, jag har tre månader på mig att göra min grej. Eller fyra egentligen, innan LCHF-loppet går av stapeln den 25e Aug. Så det bör jag klara av också. Jag har 12-13kg kvar tills jag når mitt nästa mål, efter det kan jag väga någonstans mellan 60-70kg utan att må dåligt. Har jag bestämt :) För det är ändå normalvikt på mig med min längd osv. Jag har bestämt mig för att från och med idag springa 30 min, varje dag, hela veckan. Det får gå hur långsamt det vill, men 30 minuter ska gå fint. Det är lika kort tid som det tar för mig att stå här vid datorn och kika en stund och sen zappa lite kanaler eftersom det är reklam överallt. Så den halvtimman kan jag gott lägga på mig själv. Idag jobbar jag från 10-18 så halvtimman får bli påväg hem från jobbet! Jag ska promenera dit nu och pw:a/springa hem. Ska använda mobilen som tidtagning och se ungefär hur lång strecka det blir beroende på vilken hastighet jag kör i snitt. Detta tror jag blir skitbra! Jag åt fel (nötter) igår kväll men skötte mig annars bra. Fick mat av min mamma som jag var och hälsade på; först ett ägg med creme fraich + babybell och sen kokt lax med sallad och pestocreme. Himla gött :) Sen att vi umgicks på grund av att hon blivit sämre får jag inte tänka på för mycket, det kändes skönt de senaste veckorna då jag faktiskt inte tänkt på det alls men destå hårdare nu när det förvärrats. Vi får hoppas att det finns bättre bromsmedicin.. eller att hon kan få ta cytostatika igen. Nu måste jag lägga det bakåt i huvudet så att jag klarar arbetsdagen och helgen då jag lovat gå på fest med arbetskamrater.. vi får se hur detta blir. Tror jag kör alkoholfritt för att inte riskera några snea inslag.. Trevlig helg hela MD! ps. p3 morgonpasset är fantastiskt! :) himla bra start på dagen hihi

Kommentarer

  • 4 maj 2012 08:58
    Krusmor
    Ja, visst ska det gå att nå sitt mål :) Jag skrev just om detta program i min blogg nyss. Jag blev då så upplyft av programmet igår. Allt är möjligt - och dessutom med så fint resultat! Ledsamt att läsa om din mamma. Jag hoppas verkligen att ni finner en behandling som passar och hjälper henne bra. Ha en skön dag och helg :)

Logga in för att skriva en kommentar.