icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
14 november 2011 12:31

nu äntligen händer det nåt!

inte inte bara "Nåt" utan ganska mycket! I veckan vägde jag 75,6 och nu idag har jag gått ner till 74kg. Härligt! Jag vill ner till 66 kg innan 19e februari, och om jag förlorar 2kg i månaden så hinner jag nå målet :) Och det tycker jag är ett helt okej mål, det är inga enorma förväntningar utan det är uppnårligt! och jag kan nå dit och vara glad och hälsosam hela vägen. Det om något är en vinst i sig :) Jag vill sätta upp ett nytt delmål för mig själv nu: [FET]* Innan julafton vill jag vara nere på 70 kg.[/FET] Nu ska jag gå till jobbet, cykla hem och imorgon blir det samma sak igen. Skönt att passa på att gå så mycket som möjligt ute nu innan snön börjar falla. Trevlig måndag allihop!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.