icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
27 juni 2012 13:01
1

när jag är borta härfrån en längre tid betyder det att jag fuskar

Och det är nu faktum! Efter snart ett år av medlemsskap här så ser det precis likadant ut efter varje sidospår. :) Men gött är ju att jag iaf vet hur det ligger till. Jag har ju som sagt hållt på med en 7v utmaning efter att ha kollat på nåt tjockisprogram som skulle gå ner massa pengar och vinna 100.000 för besväret. Vad jag vunnit? Ångest! och bara en massa jävla felätande! Det här med mina utmaningar är ju kul att köra på med, men det här var något av det värsta jag varit med om. Efter mitt djupdyk på -2,6kg första veckan körde jag på en vecka till. Sen kom min bästa vän hem ifrån Brasilien och där och precis just DÅ raserade jag allt jag jobbat upp. Så det blev alkohol, natchos, brasilianska kakor, godis, vårrulle, cola zero, choklad, mer godis och mackor, pasta, färskpotatis, ris, naturgodis och fan vet allt. Jag har gått igenom allt jag längtat efter det senaste och nu känner jag mig helt proppmätt. Och illamående. Och självklart som till på köpet : besviken på mig själv. Men någonstans måste det liksom planas ut till en balans. Det funkar inte att kötta ett år och sen lägga på en jävla svältutmaning där jag springer fötterna av mig och äter noll och inget "för att gå ner det sista" och tro att jag ska orka? Så iaf. Nu har jag två veckor kvar att göra det här på ett hälsosamt och trevligt men engagerat vis. Innan jag ska iväg på festival med min sambo och hans vänner. Det skall bli härligt att traska omkring med en öl och kanske grilla en korv. Det ska inte vara så jävla mycket mer än trevligt och inget hets på vad jag äter. Men heller inget överätande. De här två veckorna ska jag må bra. Jag ska rå om mig själv och sova lagomt - inte "unna" mig 10 h varje dag, för det blir jag bara omotiverad och ledsen av. NU vänder jag på min stek igen, och mår bra. :) Skönt! Nu ser vi vad som hänt om 2 veckor! Tjipp och hej på er ~

Kommentarer

  • 27 jun 2012 14:57
    KingC
    När du kommer på hur man behåller drivet och glädjen och det där måbraiga, berätta för mig... Är så hemskt att kastas mellan bra perioder och djupdyk med extrem och i många fall irrationell ångest. Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.