icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver väl om allt möjligt, har sällan en röd tråd (Mja, det torde möjligtvis vara känslor då kanske)
men oftast handlar det om drömmar, idéer, viktminskning och matlagning.
9 January 2012 23:38

När det tar stopp verbalt måste jag gå över till text..

Jag har idag jobbat den sjunde arbetsdagen av åtta på raken. Imorgon kväll går jag på ett dygns ledighet och JÖSSENAMN vad jag längtar dit :( Jag är helt slut.. Har varit en trist arbetskamrat idag med gnällig ton och snarstucken stubin. Kort i mitt bemötande och sur rent allmänt. Men det blir ju faktiskt så ibland! Ibland orkar man bara inte! Och ibland är allt kunder ena riktiga skitstövlar.. Idag var dock ingen elak, bara lite väl "ojjiga". Jag menar, hur svårt är det egentligen - om vi tänker efter? Inte svårt alls. Men när en person får lov att börja jamsa då blir mycket plötsligt helt oförståeligt och OMÖJLIGT att klara av själv. För vissa. Är lycklig inombords över min älskade sambo och pojkvän som berikar mitt liv så fint varje dag. Älskar att somna med honom.. Önskar att jag kunde vakna upp med honom varje dag utan att en av oss redan stigit opp för längde sedan och farit iväg till jobbet. På tal om! Vi förlovade oss i Fredags!! :D helt oväntat och ÅH vilken vacker guldring han givit mig med 25 diamanter !! iiih nu ler jag hihi När jag tänker på mitt privatliv blir jag glad och lugn.. Jag försöker alltid fokusera på detta, min fina bild av vår framtid. Men idag gick det bara inte. Jag kunde inte komma över känslan av utmattning.. :( Jag cyklade hem i snön.. Har aldrig gjort det förut så det kändes både kul och spännande samtidigt :) Det gick bra och jag vurpade ju inte en enda gång. Får se om det blir att promenera den milen imorgon eller om jag kör en repris med gamla bettan. Jag har ju vid sidan av mitt heltidsjobb kört på med salongen.. Det har gått bra och jag har nu flera supernöjda härliga trogna kunder. Nu har jag beslutat mig för att starta upp i en stad till. Detta känns både kul och härligt då jag kommer att vara på en hel stor undervåning alldeles själv. Det kommer bli Min egen salong, belägen i någon annans. Men ändå Min grej. Det känns bra men samtidigt väldigt osäkert då det är min bästa väns sambo som äger salongen idag. Ni vet hur det funkar med bästa vänner.. Vi bråkar sällan, men om vi väl gör det då går det käpprätt åt.. :/ Jag har redan sagt rakt ut att vi måste skriva kontrakt och att alla våra överenskommelser hamnar på papper Direkt med våra underskrifter på, för att undvika tjafs och eventuella problem. Det människor bråkar om oftast är Pengar och det - om någon gång - är alltid värst att bråka om med en god vän. Pengar lurar fram det värsta i oss människor.. Usch.. Eftersom jag inreder en hel undervåning med grejer själv och kommer betala halva av hela hyran för båda våningarna exkl. el så känner jag fan att jag lika gärna kunnat bralla upp mitt eget någonstans? I den salongen jag är nu så är det ostädat och lite kyffigt. Hade jag ägt den så hade det sett fräscht och fint ut, varje dag! Levande blommor och skön loungemusik.. Jag har så många idéer som skulle få kunder att känna sig tip top! .. Frågan jag ställer mig inombords varje dag är: Om jag skulle satsa all min energi på min Egen grej istället? Eftersom jag håller på att arbeta fram min logo och profil så känns det helt onödigt att bara bidra till någon annan företagares förtjänst.. - om jag hade kunnat lagt allt krut på mitt eget företag och tjänat hela förtjänsten. Jag talar inte bara om pengar här, utan om energi och engagemang. Det känns väldigt förminskande på ett sätt att alltid rå om och försöka förbättra någon Annans "grej". Tänk om jag kunde koncentrera mig enbart på Mina kunder och hur jag vill att de ska ha det hos Mig. Nä. Nu ska jag faktiskt googla och kika om det finns någon lokal till uthyrning. Någon gång måste jag satsa all in om jag ska våga flyga.. Även om det innebär att jag gå ner till 25%ig anställning där jag jobbar nu.. Det är ju när alla ens livbojar är bortflutna som man måste börja simma på allvar. Jag ska fan försöka :) Nu ska jag göra riktigt bra research och räkna lite mer ingående på om detta skulle komma att fungera!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.